Meni

NOV DATUM KONFERENCE ESPA in POSLOVNE BORZE SPA-CE

19.03.2021

Organizatorja obeh mednarodnih dogodkov, Evropsko združenje zdravilišč – ESPA in Skupnost slovenskih naravnih zdravilišč, sta presodila, da je izvedba v mesecu maju zaradi epidemije še vedno tvegana. Zato sta potrdila nov datum: 29. september – 1. oktober 2021. Prizorišče ostaja enako, Moravske Toplice in Zdravilišče Radenci.

  1. letni kongres evropskega združenja zdravilišč bo letos potekal pod sloganom: “Think green – Be active – Stay Healthy”. Postregel bo z aktualnimi temami kot so:
  • gospodarski učinek balneologije in nov pogled po epidemiji Covid-19
  • usposabljanje in izobraževanje na različnih nivojih zdraviliške dejavnosti
  • medicinske raziskave – nadgradnja zdravstvenih programov, nove storitve
  • trajnost, varnost in zniževanje stroškov z uporabo novih tehnologij
  • branding destinacij, spletna prodaja in digitalizacija v zdravstvenem turizmu
  • zdrave destinacije prihodnosti, trendi in izzivi v zdraviliščih

Kongresa ESPA se vsako leto udeleži več kot 150 strokovnjakov s področja balneologije, predstavniki zdravilišč turističnih destinacij.

Mednarodna borza SPA-CE pa bo že 12. zapored povezala ponudnike – naravna zdravilišča iz Slovenije in drugih evropskih držav in na drugi strani predstavnike turističnih agencij in tour operaterjev iz številnih evropskih držav. Na vnaprej dogovorjenih sestankih bodo lahko ponudniki osebno predstavili prednosti svojih destinacij in zdravilišč, potencialni kupci – vabljeni gostje pa bodo del ponudbe lahko izkusili tudi na potovanju po izbranih slovenskih zdraviliščih.

Ker se bosta dogodka odvijala sočasno, je predvideno mreženje vseh udeležencev na večernih dogodkih, udeleženci borze SPA-CE pa se bodo lahko udeležili tudi konference ESPA.

Več informacij:
www.spa-ce.si in https://www.europeanspas.eu/en/congress

Ostale novice

Prebirajte naprej.

Darilni bon