Meni

Sporočilo za javnost, 18. september 2019

World Wellness Weekend

World Wellness Weekend

08.01.2020

Slovenska naravna zdravilišča bodo letos prvič aktivno sodelovala pri obeleževanju svetovnega vikenda wellnessa – World Wellness Weekend (https://www.world-wellness-weekend.org/), ki bo potekal 21. in 22. septembra s številnimi promocijskimi programi za krepitev telesa, uma in duha.

Letos bo že tretjič zapored potekala prireditev World Wellness Weekend, katerega namen je promocija wellnessa v vseh pojavnih oblikah. Z rednim gibanjem in uporabo različnih wellness storitev lahko bistveno pripomoremo ne samo k boljšemu počutju, temveč predvsem k zdravju in tako preprečimo številne bolezni. Vse to ponujajo slovenska naravna zdravilišča, katerih glavna prednost je tudi souporaba naravnih zdravilnih dejavnikov, kot so termalne in termo-mineralne vode, morska voda, solinsko blato, blatne obloge, šota, klima in drugi. Prireditev ima močno podporo v svetovni wellness skupnosti, pobudi za vključitev v aktivnosti World Wellness Weekenda pa se pridružujemo tudi na Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč. World Wellness Weekendu se je do sedaj pridružilo že 100 držav in poleg velike medijske odmevnosti uživa tudi podporo številnih turističnih organizacij.

Posebne programe za ta konec tedna so pripravili Terme Ptuj, Terme 3000 – Moravske Toplice, Terme Dobrna in Terme Olimia. Podrobnosti o ponudbi se nahajajo na spletnih straneh sodelujočih ponudnikov.

Ostale novice

Prebirajte naprej.

Darilni bon